Welling’s Court

2007 Award of Excellence in Design,

City of Virginia Beach Planning Commission

 

Located within the Welling’s Court Community, a new the Navy’s Residential neighborhoods in Virginia beach, this new 11,000 SF community center provides the surrounding families with a central location to visit the management offices, organize parties and functions, attend classes in the demonstration kitchen, and utilize the workout facilities, pool, youth game room, computer lab and daycare classroom. This community center received the 2007 Award of Excellence in Design from City of Virginia Beach Planning Commission. The Planning Commission Design Awards Program was created to encourage and formally recognize creative and innovative development solutions for projects involving the built environment.  The Village at Welling’s Court received an Honor Award for Residential Redevelopment and Renovation.